Bieszczady!

 


degustacja

degustacja


podplomyki

podpłomyki


chaber

przytulia na patelni

art-patelnia


zdjęcia z zasobów własnych.

 


Charakter wyjazdu:

Weekend w górach. W Bieszczadach. Czy potrzeba lepszej reklamy?
Jeśli tak, to dodamy jeszcze warsztaty kucharsko-zielarskie, czyli zbieramy to co da się zjeść i wypić!

W świat roślin zabierze nas Adam Szary, botanik, fitosocjolog, wieloletni pracownik Bieszczadzkiego Parku Narodowego, autor książek oraz licznych publikacji. przejdziemy się po okolicy, szukając roślin które po powrocie będziemy wspólnie przygotowywać do zjedzenia na ognisku.

Nocujemy pod dachem, w planach wyjście  na Krywe (jesteśmy w sercu bieszczad, więc możliwe również wyjścia na połoniny)
Posiłki przygotowujemy i jemy wspólnie,również na ognisku.
masz dość pieczonej kiełbasy? zrobimy podpłomyki! :)

Kiedy:

17-19.07.2020 (piątek-niedziela) - wyjazd w cwartek wieczorem.

Koszt:

Całość około 600zł (zależy od ilości osób), Uwaga, pobieramy zaliczkę w wysokości 200zł!
warunkiem potwierdzenia rezerwacji jest wpłata zadatku! Liczba osób ograniczona.
w tej cenie jest :

* przejazd (wynajmujemy bus)
* nocleg
* jedzenie
* szkolenie zielarskie
* opieka przewodnicka

Dojazd

prywatny bus, liczba miejsc jest ograniczona, wyjazd w czwartek wieczorem/w nocy.

Zapisy:

przez formularz  https://forms.gle/GYJ48214uaMGkE6x8


wysłanie zgłoszenia jest jednoznaczne z akceptacją regulaminu wyjazdów SKPB
w razie pytań możesz zadwonić 668 277 640 (jeśli nie odbiorę - oddzwonię)

Dla zainteresowanych wyjazdami, którym nie pasuje np ten konkretny termin, lub pasuje i chcą więcej - formularz z zapisem / usunięciem z listy informacyjno wyjazdowej:  https://forms.gle/uyhCL48DWLTupWsVA

UWAGA
z uwagi na sytuację w kraju w związku z pandemią, zastrzegamy sobie możliwość zmiany/odwołania wyjazdu.

Organizatorzy:



jacek szczepaniak II

Jacek Szczepaniak
tel.: 668 277 640
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.



przewodnik beskidzki
sprawny manualnie 'strugał łyżki nim stało się to modne', potrafi rozpalić ogień przynajmniej na pięć sposobów i to bez uzycia zapałek :D, fan natury

Grigorii Sirociuk

Grigorii Sirociuk


Przewodnik beskidzki. Traper. Instruktor szkoły przetrwania. Bieszczadnik. Dobry kompan.
Więcej o sobie, od siebie, opowie Wam na szlakach obozów w Beskidach i Bieszczadach.